Sentekwiebus

Een Sentekwiebus steunt Stichting C.C. ’t Aogje met een bijdrage van minimaal € 17,50 per jaar. De eerste keer ontvangt de Sentekwiebus hiervoor de bijbehorende privileges, een gegoten munt aan een veter waaraan een gegoten jaartal hangt.

Ieder jaar in december ontvangt de Sentekwiebus een carnavaleske aanmaning, met verzoek tot betaling. Na betaling ontvangt de Sentekwiebus de nieuwe privileges, het zogenaamde Feestrecht en een nieuw jaartal. Tevens een bedankbrief en uitnodiging voor het GAOB op vrijdagavond met carnaval. Op zondag tijdens de optocht nodigen wij de Sentekwiebus uit om de optocht te komen bekijken vanaf de Prinsentrailer die op de Haagse Markt staat.

Tevens krijgen zij de gelegenheid om de kaarten voor diverse zaalfeesten en de Aogse Avonden vooraf te bestellen, zodat zij niet in de rij hoeven te staan tijdens de kaartverkoop. Stichting C.C. ’t Aogje beschouwt de Sentekwiebus namelijk, met trots, als Financieel Bouwer.

Wilt u zich aanmelden of meer informatie? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

CONTACTFORMULIER


... Sentekwiebus worden... meer informatie over de Sentekwiebus


www.stichtingcctaogje.nl wordt beschermd met reCAPTCHA, het Google Privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden worden hierbij toegepast.