Update ivm corona

Sinds de persconferentie van 18 december is Nederland in lockdown tot minimaal 14 januari 2022 vanwege het coronavirus. Deze lockdown zet een streep door veel voorbereidingen die wij als C.C. ’t Aogje hebben voor onze carnavalsactiviteiten, met als gevolg dat wij een aantal van onze activiteiten in het voorprogramma dit jaar niet door kunnen laten gaan. Dit gaat om de volgende activiteiten:

  • Nieuwjaarsreceptie van zondag 2 januari 2022
  • Gelag der vorsten op 9 januari 2022
  • Jubileumreceptie op vrijdag 14 januari
  • Aogse veiling op 22 januari 2022
  • De Aogse Avonden op 11, 12 en 13 februari 2022.

Hoe de situatie na 14 januari gaat zijn is voor niemand nog in te schatten, maar als Stichting C.C. ’t Aogje laten we ons hoofd niet te snel zakken. Onze focus zal de komende tijd ook volledig liggen op het bekijken van de mogelijkheden om in februari carnaval te kunnen vieren.  Hoe en in welke vorm zal de komende tijd gaan blijken. Wij houden met zoveel mogelijk scenario’s rekening en blijven met goede moed en vertrouwen ons voorbereiden op het mooiste feest van het jaar.

Wij hopen dan ook dat alle Aogse carnavalsvierders samen met ons de toekomst met vertrouwen tegemoet willen zien. Hierover gaan we graag op 5 januari met onze aangesloten clubs en verenigingen in gesprek. Zij kunnen binnenkort dan ook een uitnodiging verwachten.

Veiligheid en gezondheid staat altijd voorop. De keuzes die wij als Stichting de komende periode gaan maken zullen altijd afgewogen worden met dit in het achterhoofd.

Geniet van de komende feestdagen, blijf gezond en hopelijk heffen we binnenkort het glas op een echt Aogs carnaval.