Rommelmarkt

De gezelligste rommelmarkt van Breda e.o. staat weer voor de deur, want op zondag 8 september 2019 organiseert Stichting C.C. ’t Aogje haar jaarlijkse rommelmarkt in gemeenschapshuis De Koe aan de Ambachtenlaan 1 te Breda. De rommelmarkt is geopend van 11.00 tot 15.00 uur.  De entree bedraagt € 1,00.

De gezelligste rommelmarkt van Breda
Zowel in de Vlaamse Schuur en de grote zaal, als buiten op het parkeerterrein staan tientallen kramen opgesteld. Enthousiaste standhouders brengen weer een groot assortiment goederen aan de man. Niet alleen oude huisraad en spullen van de zolder vinden een nieuwe bestemming, ook unieke hebbedingetjes, langgezochte verzamelingsobjecten en ludieke prullaria gaan weer van hand tot hand. Evenals voorgaande jaren zal de rommelmarkt in De Koe zich onderscheiden door een gemoedelijke sfeer, waarbij een goed gesprek en een goed glas bier niet zullen ontbreken!

Steun het carnaval in Princenhage
De opbrengst van de entree en kraamverhuur van de traditionele rommelmarkt komen geheel ten goede aan Stichting C.C. ’t Aogje.
Voor de 64e keer organiseert Stichting C.C. ’t Aogje komend jaar het carnaval in Princenhage. Hierbij wordt vooral veel aandacht geschonken aan de jeugd en aan de oudere bewoners. Ook de zieke Princenhagenaars worden niet vergeten en krijgen tijdens carnaval een attentie door de Stichting aangeboden. Met een bezoek aan de rommelmarkt en de deelname van vele trouwe kraamhouders, wordt Stichting C.C. ’t Aogje jaarlijks financieel ondersteund om deze activiteiten mogelijk te blijven maken.

Een kraam huren
Er zijn nog enkele kramen à 4 meter te huur, zowel binnen als buiten:- een kraam  binnen voor € 14,00
– een overdekte kraam buiten voor € 17,00
Wees snel … op=op!

Voor informatie kunt u terecht bij:
Jacqueline Dekkers, tel. 076-5415371, famdekkers@ziggo.nl
Aschwin Donkers, tel. 06-21439905,  aschwin.donkers@hetnet.nl