Onderscheiding

Vandaag heeft Stichting C.C. ’t Aogje Jan de Craen voor al zijn verdiensten onderscheiden met het Kleinkruis in de Orde van de Aogse Lapteen.

In 1981 is hij toegetreden als Kletskop binnen de Stichting. Het jaar daarna (1982) is Jan officieel lid geworden van de Grote Raad. Eerst is hij 11 jaar actief geweest binnen de Raad van 11, daarna is hij 11 jaar Minister van Schoolse zaken geweest in de ministerraad. Inmiddels heeft hij de titel ‘Lid van Verdienste’ al mogen ontvangen, maar dat wil niet zeggen dat hij het rustiger aan is gaan doen, integendeel. Kortom, al jarenlang zet Jan de Craen zich met hart en ziel in voor Stichting C.C. ’t Aogje en deze onderscheiding is dan ook meer dan verdiend!