Mottomot

Stichting C.C. ’t Aogje is volop bezig om het nieuwe carnavalsseizoen voor te bereiden. 

Het carnavalsseizoen begint op zaterdag 12 november 2022 Dan zullen we weten wie onze nieuwe Prins zal zijn, gevolgd door een groots feest in gemeenschapshuis De Koe met als motto:

We zette un tâântje bij!

In de eerste plaats bent u van harte welkom om het Mottomot bij te wonen. U kunt er de Prins feliciteren, met ons mee feesten, luisteren naar de liedjes die strijden om de eervolle titel: carnavalslied 2022/2023. U kunt, na twee jaren zonder Mottomot, ook weer zelf meedoen!!

Hierover vindt u hieronder nadere informatie.

Uit de deelnemende liedjes zal door een deskundige jury en het aanwezige publiek het carnavalslied van ’t Aogje worden gekozen. In de tekst moet het carnavalsmotto van ’t Aogje 2022/2023 zijn verwerkt:

We zette un tâântje bij!

Tevens moet de tekst betrekking hebben op het carnavalsgebeuren in en rondom ’t Aogje, bovendien moet het door iedereen gezongen kunnen worden tijdens het carnaval.

Naast de eeuwige roem is er voor de winnaar een geldprijs beschikbaar van € 55,00. De tweede prijs is goed voor € 33,00 en de derde plaats is goed voor € 11,00.

Mochten jullie interesse hebben om mee te doen als individueel, duo, vereniging of kapel, dan verzoeken wij dit voor 1 november 2022 kenbaar te maken per e-mail: mottomot@cctaogje.nl

Na ontvangst krijgt u een inschrijfformulier en het reglement toegestuurd.

Mocht het zo zijn dat u geen kapel heeft of moeite hebt naar het zoeken van een arrangeur, neem dan gerust contact op met de werkgroep Mottomot via dit mailadres, mottomot@cctaogje.nl zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Wij hopen iedereen die carnaval een warm hart toedraagt op zaterdag 12 november 2022 te mogen verwelkomen in onze eigen Koe.  Het feest zal om 21.00 uur beginnen.