Jeugdraadverkiezing

Lieve brakken en brakskes van ’t Aogje,

Het is weer zover, de jeugdraadverkiezing. Wil jij dit jaar stralen als prins(es), joffer, veldwachter, nar óf minister? Op zondag 20 november 2022 organiseren we een verkiezingsmiddag om met carnaval weer een enthousiaste Jeugdprins(es) met gevolg op het bordes te krijgen.

Leerlingen vanaf groep 6 t/m 13 jaar kunnen zich aanmelden voor de functie van: Prins(es), Joffer, Veldwachter, Nar of Minister. In Princenhage hebben alle leerlingen in die leeftijdscategorie hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Op zondag 20 november 2022 om 13.00 uur is er een echte verkiezingsmiddag in gemeenschapshuis De Koe, waar de kandidaten het beste van zichzelf mogen laten zien. Een deskundige jury bekijkt wie de beste kandidaten zijn voor deze carnavaleske functies.

Ook dit jaar mogen degenen die zich opgeven voor Joffer, Nar, Minister of Veldwachter hun optreden met meerderen uitvoeren. Ze moeten er wel rekening mee houden dat ze individueel beoordeeld worden!

Wij zijn weer reuze benieuwd wie dit jaar onze Jeugd Uittredende Ploeg gaat worden.

Er kan nu ingeschreven worden via het inschrijfformulier óf door een mail te sturen naar jeugdraad@cctaogje.nl , met daarin de volgende gegevens: –  naam – school – groep – welke carnavaleske  functie (en eventueel met wie er samen opgetreden gaat worden), het telefoonnummer en een korte beschrijving van hoe het optreden er uit zal gaan zien. Inschrijven kan tot 24 oktober 2022

Wij kijken uit naar de inschrijvingen!