Inschrijven Aogse Mottomot

Zoals al vele jaren de traditie is, organiseert Stichting C.C. ‘t Aogje ook dit jaar op de zaterdagavond na de bekendmaking van de Prins het Mottomot. Dit jaar zoeken wij op 9 november het beste carnavalslied voor het motto “Maokt d’r #selfiets van!”

Tijdens het Mottomot wordt het carnavalslied voor 2019 gekozen door de carnavalsverenigingen van ‘t Aogje samen met de jury.

De avond in de Koe gaat om 21:00 uur van start met de receptie voor de Prins en tussen 22:00 uur en 22:30 uur zal het Mottomot aanvangen.

Wanneer u als individu, vereniging of kapel wilt deelnemen aan ‘t Aogse Mottomot verzoeken wij u om dit liefst zo spoedig mogelijk, maar zeker vóór 31 oktober 2019 kenbaar te maken per e-mail: festiviteiten@cctaogje.nl