In memoriam Jacqueline Dekkers

Jacqueline is lid geworden van onze Stichting in 1997.In de eerste jaren van haar lidmaatschap was Jacqueline lid van de Commissie Pers & Publiciteit. Na een tijdje vond ze het wel mooi geweest en maakte ze de overstap naar de Financiële Commissie. Daar had ze snel haar draai gevonden en ze is daar dan ook nooit meer weg gegaan. De laatste jaren was ze voorzitter van de Financiële Commissie.
Jacqueline was onder andere de drijvende kracht achter de financiële actie, daar gooide ze al haar energie in op haar manier. Troela’s, routes, voorraad, alles had ze onder controle.
Ook was Jacqueline van de lijstjes, werkelijk overal had ze er wel een van.
Ze vond het leuk om achter het naaimachine te zitten en maakte allerlei mooie creaties voor kinderen en kleinkinderen. Jarenlang was ze dan ook lid van de kleding naaiploeg van C.C. ‘t Aogje. De meest mooie creaties werden door de dames  gemaakt, zodat onder andere de toneelspelers van de Aogse Avonden er altijd fantastisch uitzagen. De eerste jeugd prinsencape en -steek kwamen van haar hand.

Jacqueline was ook een fanatieke verkoopster, van rondlopen met een mandje vol emblemen tot verkoop met het molentje in de hal van De Koe en natuurlijk bij de kraam op de braderie tijdens de vrijmarkt. Niemand kon aan haar ontkomen, je moest iets bij haar kopen.

Bij de Aogse Avonden heeft Jacqueline ook haar steentje bijgedragen op het toneel. Zo verscheen ze nog eens als koningin Wilhelmina en zong ze mee in het koor.
Kritisch was ze ook, zelden sloeg ze een Grote Raadsvergadering over. Ze was nooit bang om haar mening te delen tijdens de vergadering richting de andere leden of bestuur, maar alles altijd in het belang van de Stichting.

En dan natuurlijk niet te vergeten de steun en toeverlaat van onze Peer Bromtol. Jacqueline was de vrouw van onze Peer, ze zorgde ervoor dat Peer er netjes bij liep, zijn blouses gestreken werden en zijn pak er top uitzag.
Wij zijn Jacqueline heel dankbaar voor alles wat ze gedaan heeft binnen onze Stichting.

Helaas is Jacqueline na een kort ziekbed op een veel te jonge leeftijd overleden.Wij gaan haar enorm missen, niet alleen binnen onze Stichting maar ook daar buiten, om haar gezelligheid, haar grapjes en lieve persoonlijkheid.
Wij wensen Piet, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte met dit enorme verlies.

Namens alle leden van Stichting C.C. ’t Aogje

Dennis Nuitermans
Voorzitter