Dorpskwis uitgesteld!

Met pijn in ons hart heeft de Werkgroep Dorpswis van CC ’t Aogje moeten besluiten dat de Dorpskwis niet plaats kan vinden op 28 november.

De corona maatregelen zijn dusdanig veranderd dat wij het niet verstandig en verantwoord vinden om de kwis op een veilige manier door te laten gaan, zowel voor de deelnemers als voor de organisatie.

De Dorpskwis heeft altijd als opzet om met een team te kunnen spelen en niet met 2.

Met de huidige maatregelen kun je nu eenmaal niet met meerdere vrienden, buren, clubleden etc bij elkaar zitten. Dat zal de kwis dan ook minder leuk maken.

Op dit moment zijn wij aan het kijken of we een geschikte datum kunnen vinden in januari.

Wij hopen oprecht dat er tegen die tijd weer meer mogelijk zal zijn.

Alle inschrijvingen blijven staan en op het moment dat we een datum hebben, wordt deze zo snel mogelijk gecommuniceerd.

Dank voor jullie begrip en blijf gezond!