Dorpskwis 2018

De Dorpskwis 2018 is helaas afgelast.

Op 24 november is het weer tijd voor de jaarlijkse Dorpskwis van Stichting C.C. ‘t Aogje. Deze spannende quizavond zal weer bol staan van de weetjes en moeilijke vragen. Van startopdrachten tot de finale wordt het spannend!

Tijdens de Dorpskwis wordt de kennis van jouw team getest tijdens 4 rondes. De eerste ronde doe je thuis met iedereen die je weet te verzamelen om te helpen. Denk in deze ronde vooral aan kennisopdrachten, knippen, plakken en puzzelen. Na het afronden van deze ronde starten we om 20.00 uur in de grote zaal van Gemeenschapshuis De Koe met de voorronde. Neem zo veel mogelijk achterban mee om alle vragen te beantwoorden. Tijdens deze ronde mag je ook gebruik maken van de digitale media, maar er zal ook een beroep gedaan worden op de parate kennis.

En dan zijn we toe aan de halve finale. Nu gaat het om echte parate kennis. In vijf categorieën wordt jullie kennis getest. De volgende categorieën zullen de revue passeren: Princenhage en omgeving, cultuur, sport, algemene kennis en actualiteit. Zorg dus dat jullie team van iedere categorie een specialist meeneemt. Na de halve finale is het tijd voor een zinderende finale. Ook nu staat de parate kennis weer centraal.

Staat jouw team aan het eind van de finale op het hoogste podium? Gaat jouw team met de
prijzenpot naar huis? 1 e prijs € 250,00, 2 e prijs € 150,00 en 3 e prijs € 75,00.
De inschrijving is inmiddels geopend en de aanmeldingen stromen binnen. Maar… we hebben plek voor nog meer deelnemers. Dus wil jij met je vriendengroep, sportteam, vereniging of straat mee doen? Geef je dan zo snel mogelijk op via deze link.