Carnavals-foto-wandelroute

Normaal gesproken zijn wij van de Commissie BuitenGebeuren al druk bezig met de inschrijvingen en voorbereidingen van de optocht in ’t Aogje, net als de optochtdeelnemers.
Het is bekend dat de optocht in 2021 niet door kan gaan.

We willen carnaval in ‘t Aogje toch niet ongemerkt aan ons voorbij laten gaan, daarom organiseren wij een heuse carnavals-foto-wandelroute op de optochtroute: Esserplein, Haagweg, Haagsemarkt, Dreef, Doelen, Leerlooierstraat, Ambachtenlaan en via de Liesbosstraat terug naar de Haagsemarkt.
Op de route kunt u bij de bewoners en ondernemers foto’s vinden. Zodra alle foto’s zijn gevonden moet er thuis nog even gepuzzeld worden.

De carnavals-foto-wandelroute is te lopen op de carnavalsdagen van vrijdag 12 februari 10:00 uur tot en met dinsdag 16 februari 12:00 uur.
Het antwoordformulier kunt u bij Doelen 22 in de brievenbus stoppen.
Dezelfde middag zullen de leden van onze Commissie de antwoordformulieren beoordelen, zodat wij aan het eind van de dag de prijzen aan de winnaars kunnen uitreiken. Daarna zullen wij de uitslagen via de website en social media van Stichting C.C. ’t Aogje bekend maken.

Voor de carnavals-foto-wandelroute zullen wij u tijdig via de website en de social media-kanalen informeren. Aanmelden is hiervoor niet noodzakelijk.

Tot slot nog een oproep:
Wat zou het mooi zijn om op zondag 14 februari, de dag van de optocht, allemaal onze groen-witte vlag uit te hangen!