Carnavals-foto-wandelroute

Stichting C.C. ’t Aogje wil carnaval in ‘t Aogje toch niet ongemerkt aan jullie voorbij laten gaan, daarom hebben wij een heuse carnavals-foto-wandelroute georganiseerd.
De carnavals-foto-wandelroute is, met het antwoordformulier in de handen, te lopen op de carnavalsdagen van vrijdag 12 februari 10:00 uur tot en met dinsdag 16 februari 12:00 uur: Esserplein, Haagweg, Haagsemarkt, Dreef, Doelen, Leerlooierstraat, Ambachtenlaan en via de Liesbosstraat terug naar de Haagsemarkt.

Op de carnavals-foto-wandelroute kunt u bij diverse bewoners/ondernemers foto’s achter het raam vinden. De adressen en huisnummers waar u een foto kunt vinden staan op het antwoordformulier. De carnavals-foto-wandelroute heeft geen vaste start en finish, dus u kunt zelf de route bepalen. Op de foto’s van de carnavals-foto-wandelroute zijn 28 letters te vinden. Van de gevonden letters moet een slagzin gemaakt worden.
Zodra alle foto’s van de carnavals-foto-wandelroute zijn gevonden kan er gepuzzeld gaan worden.

Het antwoordformulier kunt u bij Doelen 22 in de brievenbus stoppen.
Op dinsdagmiddag 16 februari zullen de leden van de Commissie Buitengebeuren de antwoordformulieren beoordelen, zodat we aan het eind van deze dag de prijzen aan de winnaars kunnen uitreiken.

Daarna zullen wij de uitslagen via de website en social media van Stichting C.C. ’t Aogje bekend maken.

Wil je ook deelnemen aan de carnavals-foto-wandelroute?
Download dan hier het antwoordformulier en lees daarnaast de speluitleg en reglement