Aanmelden jeugdfeest

GEEF JE SNEL OP voor de jeugdactiviteiten op zondag 14 november via jubileum@cctaogje.nl!

In het weekend van 13 en 14 november viert Stichting C.C. ‘t Aogje haar 66-jarig jubileum. En op zondag is het feest voor de jeugd! Tussen 10.00 uur en 12.00 uur kunnen de kleine kinderen op de Haagsemarkt knutselen met medewerking van de Hobbyclub Princenhage en SKIP. Ook wordt er geschminkt en worden er glitter-tattoo’s gezet.
Voor de oudere kinderen ( vanaf groep 4) is er een Vossenjacht!  Ga op zoek naar bekende Aogse figuren die verstopt zitten in ons dorp. Hiervoor kunnen kinderen zich opgeven via jubileum@cctaogje.nl, in groepjes van maximaal 6 kinderen + 1 volwassen begeleider.

Tussen 12.00 uur en 13.00 uur kunnen alle basisschoolkinderen poffertjes eten, in samenwerking met Het Roode Hert. Meld je ook hiervoor even aan via jubileum@cctaogje.nl.

Tot dan!