11-11 geannuleerd

Gevolgen verwachte lockdown

Tot donderdagavond hadden wij het vertrouwen, dat we binnen de opgelegde coronamaatregelen een veilig en passend programma voor een feestelijk 11-11 weekeinde in ’t Aogje konden organiseren.

De signalen van de verwachte lockdown en snelheid waarmee deze mogelijk in werking treedt, heeft ertoe geleid dat we nogmaals onze activiteiten ter discussie hebben moeten stellen. In goed overleg met het bestuur van Stichting de Koe zien wij geen andere conclusie dan dat we genoodzaakt zijn om alle activiteiten voor het 11-11 weekeinde te annuleren. Dit houdt in dat zowel de feestavond met de bekendmaking van onze nieuwe hoogheid op zaterdag 13 november als de kinderactiviteiten op 14 november niet doorgaan.

Gezien de lengte van de verwachte lockdown kan ook de Dorpskwis op 27 november 2021 niet doorgaan.

Door de onzekerheid over de situatie doen wij op dit moment geen mededelingen over alternatieve data. Hier komen wij in latere berichtgevingen op terug.

Dit besluit nemen wij met pijn in ons hart, maar met het volle verstand. De gezondheid van onze vrijwilligers en mede-carnavalsvierders staat boven alles.

Ons carnavalshart blijft kloppen.

Met carnavaleske groet, Bestuur Stichting C.C. ’t Aogje