Verdien-ster

De Verdien-ster wordt toegekend aan degenen, die iets van betekenis hebben gedaan voor de Princenhaagse gemeenschap. De Verdien-ster wordt slechts één keer per jaar uitgereikt.

Persprijs

De Persprijs wordt toegekend aan diegene(n), die ervoor heeft (hebben) gezorgd, dat Princenhage op een bijzondere en/of opvallende wijze in de publiciteit heeft gestaan. De Persprijs wordt slechts één keer per jaar uitgereikt.

Eerste druppel

Het kind dat de Eerste Druppel vindt op carnavalszaterdag, ontvangt een onderscheiding van een gegoten druppen met plaatje aan een zilveren ketting.

Grootkruis

Het grootkruis in de Orde van de Aogse Bieloop en de Aogse Beemden in de categorieën Grootofficier goud met kroontje, Commandeur goud, Officier zilver en Ridder brons.

Kleinkruis

Het kleinkruis in de Orde van de Aogse Lapteen in de categorieën Grootofficier goud met kroontje, Commandeur goud, Officier zilver en Ridder brons.
 

Huisorde

De Huisorde is jaarlijks anders van uitvoering en wordt toegekend aan al degenen , die daadwerkelijk iets hebben bijgedragen aan het Aogse carnaval. De Prins van 't Aogje is gerechtigd op eigen initiatief deze orde te verlenen, tevens bestaat de mogelijkheid om iemand voor de Huisorde voor te dragen.